Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na predstavitev razpisa Izmenjava osebja v okviru ukrepov Marie Skłodowska-Curie 2022 in delavnico za pripravo vašega predloga projekta

do
Virtualni dogodek
Na predstavitvi in delavnici bomo predstavili splošne principe ukrepov Marie Skłodowska-Curie ter posebne pogoje in kriterije za prijavo projekta HORIZON-MSCA-2022-SE-01 ter najpogostejše slabosti in prednosti pri pripravi projekta.

Vabimo vas na spletno predstavitev razpisa Izmenjava osebja v okviru ukrepov Marie Skłodowska-Curie v Obzorju Evropa, ki bo v petek, 9. decembra 2022 med 13.00 in 16.00 na spletni platformi Zoom.

Na predstavitvi bomo predstavili splošne principe ukrepov  Marie Skłodowska-Curie  ter posebne pogoje in kriterije za prijavo projekta HORIZON-MSCA-2022-SE-01 ter najpogostejše slabosti in prednosti pri pripravi projekta.

Vse pripravljavce predlogov projektov vabimo tudi na celodnevno delavnico na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ),, kjer se bomo natančneje seznanili s podrobnostmi prijave ter pozitivnimi in negativnimi recenzentskimi ocenami in komentarji za vsak posamezen evalvacijski pod-kriterij. Delavnica bo organizirana v torek, 20. decembra med 10.00 in 15.00 v prostorih MIZŠ.

Za sodelovanje na delavnici se je potrebno predhodno prijaviti.

Za vsa pojasnila in vprašanja lahko pišite na: stojan.sorcan@gov.si

Veselimo se vaše prijave in srečanja z vami!