Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na predstavitev razpisa COFUND v okviru ukrepov Marie Skłodowska-Curie 2022 in delavnico za pripravo vašega predloga projekta

do
Virtualni dogodek
Na predstavitvi in delavnici bomo predstavili splošne principe ukrepa Marie Skłodowska-Curie (MSCA) ter posebne pogoje in kriterije za prijavo MSCA COFUND projekta (HORIZON-MSCA-2022-COFUND-01) ter najpogostejše slabosti in prednosti pri pripravi projekta.

Vabimo vas na spletno predstavitev razpisa COFUND v okviru ukrepov Marie Skłodowska-Curie 2022 v Obzorju Evropa , ki bo v petek, 2. decembra 2022 med 13.00 in 16.00 na spletni platformi Zoom.

Na predstavitvi bomo predstavili splošne principe MSCA ter posebne pogoje in kriterije za prijavo MSCA COFUND projekta (HORIZON-MSCA-2022-COFUND-01) ter najpogostejše slabosti in prednosti pri pripravi projekta.

Vse pripravljavce MSCA COFUND projektov vabimo tudi na celodnevno delavnico na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), kjer se bomo natančneje seznanili s podrobnostmi prijave ter pozitivnimi in negativnimi recenzentskimi ocenami in komentarji za vsak posamezen evalvacijski pod-kriterij. Delavnica bo organizirana v torek, 13. decembra med 10.00 in 15.00 v prostorih MIZŠ.

Za delavnico se je potrebno predhodno registrirati.

Za vsa pojasnila in vprašanja lahko pišite na: stojan.sorcan@gov.si

Veselimo se vaše prijave in srečanja z vami!