Skoči do osrednje vsebine

Digitalne inovacije za zeleno transformacijo

do
METACOP27, https://distriverse.io/
Vabimo vas na sodelovanje pri dogodku "Digitalne inovacije za zeleno transformacijo", ki poteka pod okriljem slovensko-avstrijskega partnerstva "PARTNERSHIP FOR PLANET" v okviru Podnebnega vrha Združenih narodov v Egiptu (COP27). Dogodka se lahko udeležite preko spletne povezave. 

Dogodek "Digitalne inovacije za zeleno transformacijo" bomo posvetili predvsem predstavitvam prebojnih tehnologij in produktov, ki nam z medsebojno interakcijo omogočajo še bolj učinkovito in uspešno prilagajanje zunanjim spremembam, hkrati pa pomagajo podjetjem povečati dodano vrednost iz novih, naprednih oblik dostopa do trga skozi digitalno prezentacijo. Sledila bo okrogla miza, kjer bomo izmenjali mnenja in izkušnje tako medsebojno kot s strokovnjaki na področju inovativnih digitalnih tehnologij.

Digitalni del hibridno organiziranega dogodka v sklopu COP27  se bo premierno izvajal v metaversu. V okviru Podnebnega vrha s tem predstavljamo inovacijo, ki zelo učinkovito zmanjšuje ogljični odtis.

V METACOP27 vas bodo v četrtek 17.11. prijazne hostese čakale že od 9h zjutraj naprej, vstopili boste pa preko vstopne povezave. Naprej sledite navodilom.

Dogodek soorganizira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija.