Skoči do osrednje vsebine

Športno- poslovna konferenca: Poslovne priložnosti v Sloveniji

do
Grand hotel Union, Ljubljana
Na športno-poslovni konferenci »Poslovne priložnosti v Sloveniji«, ki bo potekala pred začetkom največjega spektakla v ženskih športih v zgodovini Slovenije »Evropskega prvenstva v rokometu za ženske 2022«, bo poudarek na razvojnih trendih in priložnostih poslovanja na področju energetike, ekologije, finančnega sektorja in drugih, predvsem z vidika povezovanja športa in gospodarstva ter krepitve vloge žensk. Konference se bo udeležil med drugim gospod Lars Lindskov, podjetnik, mestni svetnik občine Roskilde na Danskem in član regionalnega Sveta Regije Zealand ter častni konzul Slovenije na Danskem, g. Carsten Philipsen.

Vabimo vas, da se prijavite na veliko športno-poslovno konferenco: “Poslovne priložnosti v Sloveniji”, ki bo potekala pred začetkom največjega spektakla v ženskih športih v zgodovini Slovenije »Evropskega prvenstva v rokometu za ženske 2022(Women's EHF EURO 2022)«.

Prestižna mednarodna športna tekmovanja kot je »Evropsko prvenstvo v rokometu za ženske 2022« imajo velik potencial za povezovanje, nove poslovne priložnosti in predstavljajo možnosti za spoznavanje novih mednarodnih tržišč.

Posebej vabljena podjetja iz industrijskih področij: Energetika, Trajnostni razvoj, Nove tehnologije, Ekologija, Finančni sektor ter Blockchain tehnologije v bančništvu in financah.

Program konference 

2. 11. 2022:  

  • Panel 1: Politika in strategije športa
     

3. 11. 2022: 

  • Panel 2: Energetika
    Panel 3: Trajnost, nove tehnologije, ekologija
     

4. 11. 2022

  • Panel 4: Opolnomočenje žensk

Več informacij o konferenci je na strani Izvoznega okna.

Prijave na konferenco so možne na tej spletni strani do 25. oktobra. Število udeležencev je omejeno.
Udeležba je brezplačna, prijava na konferenco je obvezna.

 

Konferenco organizira Rokometna zveza Slovenije

V sodelovanju z: Javno agencijo SPIRIT Slovenije in Gospodarsko zbornico Slovenije