Skoči do osrednje vsebine

Na kariernem sejmu Alumni UP tudi Ministrstvo za javno upravo in predstavniki upravnih enot

do
Stožice, Ljubljana
Vas zanima delo v javni upravi, pa ne veste kakšna delovna mesta so na voljo in kje najti informacije o razpisih? Na kakšen način lahko javna uprava omogoča karierni razvoj zaposlenih? Je lahko delo v javni upravi dinamično, inovativno, raziskovalno?
Obiščite karierni sejem Alumni UP in stojnico Ministrstva za javno upravo, na kateri se bo hkrati predstavila tudi Upravna enota Ljubljana in od bližje spoznajte nabor prostih delovnih mest v javni upravi.

Na naši stojnici se lahko seznanite tudi s projekti in elektronskimi storitvami, ki jih razvijamo za uporabnike javnih storitev.

Z vami bodo predstavniki Ministrstva za javno upravo (MJU), Službe za upravne enote MJU in Upravne enote Ljubljana, karierni sejem pa bo obiskal tudi državni sekretar MJU Jure Trbič.

Dodatne informacije o predstavitvi MJU.

Karierni sejem Ekonomske fakultete - Alumni UP je dogodek, ki povezuje diplomante različnih fakultet in uspešna podjetja za nove zaposlitve. Omogoča obiskovalcem, da se seznanijo s širokim naborom delovnih mest na različnih nivojih, poslovnih funkcijah in panogah, spoznajo uspešna slovenska in mednarodna podjetja, se udeležijo predavanj in delavnic za osebni in karierni razvoj, se preizkusijo v psiholoških testiranjih in simulacijah razgovorov.

Vljudno vabljeni!