Skoči do osrednje vsebine

Ministra Matjaž Han in dr. Aleksander Jevšek na Slovenskih regionalnih dnevih in v Občini Podlehnik

Kdaj do
Kje Hotel Primus, Ptuj
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Geografskim inštitutom Antona Melika, Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Slovenskim regionalnim razvojnim skladom in Združenjem regionalnih razvojnih agencij organizira Slovenske regionalne dneve. Ti danes in jutri potekajo na Ptuju, v hotelu Primus.

Program Slovenskih regionalnih dnevov 2022

Jutri, v petek, se bosta simpozija udeležila tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han in minister za razvoj in evropsko kohezijsko politiko dr. Aleksander Jevšek, ki bosta uvodoma pozdravila udeležence. Ob 11. uri bosta ministra podala tudi izjavi za medije v ločenem prostoru v hotelu Primus, Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj. Po izjavi bomo poslali tudi sporočilo za javnost.

Predstavniki medijev, vljudno vabljeni na izjavo. Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da nam svojo prisotnost potrdite na naslovu soj.mgrt@gov.si, in sicer do petka do 10. ure.

Kontakt za medije: Karin Jurman Marn, predstavnik za odnose z javnostmi (gsm: 031 783 840)


Ministra bosta popoldan obiskala tudi manjšo ekonomsko-poslovno cono v Občini Podlehnik, kjer se bosta sestala z župani okoliških občin, s katerimi bosta govorila o navezavi obmejnih problemskih območij na pomembne prometne koridorje ter regijska središča in o pozicionirano obmejnih problemskih območij v novi finančni perspektivi. Po srečanju z župani bosta ministra zopet podala izjavo za medije. Tokrat bo ta v Viničarski muzej na Gorci, Gorca 70, 2286 Podlehnik in sicer ob 14:20.

Predstavniki medijev, vljudno vabljeni na izjavo. Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da nam svojo prisotnost potrdite na naslovu soj.mgrt@gov.si, in sicer do petka do 12. ure.

Kontakt za medije: Karin Jurman Marn, predstavnik za odnose z javnostmi (gsm: 031 783 840)