Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev novega vršilca dolžnosti generalnega direktorja URSZR ter prednostnih nalog na področju zaščite, reševanja in pomoči

Ministrstvo za obrambo, Vojkova cesta 55, Ljubljana
Predstavnike medijev vabimo na srečanje ob kavi z državnim sekretarjem Rudijem Medvedom in novim vršilcem dolžnosti generalnega direktorja Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Leonom Behinom.

Na srečanju bosta predstavila prednostne naloge za razvoj in posodobitev dela uprave ter sistema zaščite, reševanja in pomoči. Vršilec dolžnosti generalnega direktorja bo predstavil tudi svoje usmeritve za spremembe v organizaciji in vodenju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, ki so se glede na zadnje dogodke in inšpekcijske nadzore izkazale kot nujne.

Prvi del je predviden kot brifing (brez kamer in mikrofonov), po koncu, predvidoma ob 13.15, pa bosta državni sekretar in vršilec dolžnosti generalnega direktorja na voljo za izjavi.

Vse, ki se boste srečanja udeležili, prosimo, da zaradi vstopnih formalnosti pridete na Ministrstvo za obrambo vsaj deset minut pred začetkom.

Več informacij: Aleš Sila, mobilni telefon 041 327 818

Vljudno vabljeni.