Skoči do osrednje vsebine

Slovenski investicijski projekti se bodo tudi letos predstavljali nemški poslovni javnosti

do
V Münchnu se pričenja največji evropski investicijsko-nepremičninski sejem EXPO REAL 2022, na katerem je že vrsto let prisoten tudi SPIRIT Slovenija. Tudi letos bo na svojem razstavnem prostoru v osrednji hali B2 skupaj s sorazstavljavci tujim poslovni javnosti predstavljala različne investicijske priložnosti v Sloveniji.

Investicijsko nepremičninski sejem EXPO REAL v Münchnu poteka že od leta 1998 ter velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije. Vsako leto gosti celotno nepremičninsko investicijsko industrijo iz celotnega sveta. Lani je privabil 19.200 obiskovalcev iz 52 držav in 1198 razstavljavcev iz 29 držav. Poleg osredotočanja na digitalizacijo sejem zajema tako različne segmente nepremičnin - pisarne, prodajo, hotele, logistiko in stanovanja, kot tudi celoten življenjski cikel zgradb, od razvoja projektov, do investicij in financ, trženja ter poslovanja. Rdeča nit letošnjega sejma bodo naslavljale odgovornost nepremičninske industrije v času podnebnih sprememb, vprašanja dostopnih stanovanjskih enot in digitalizacijo nepremičninske industrije.

SPIRIT Slovenija je objavila javno povabilo za skupno sejemsko predstavitev tržno zanimivih tehnoloških rešitev za sektor nepremičnin, vključno z rešitvami za pametna mesta in skupnosti ter za pametni dom in pametne zgradbe s strani inovativnih tehnoloških podjetij. Tako so se na 88 kvadratnih metrih slovenskega razstavnega prostora v hali B2 poleg agencije s svojimi investicijskimi projekti in rešitvami predstavljali: Agilicity, d. o. o., ki se ukvarja s programsko opremo za parametrično načrtovanje lokacije, Blocksquare, d. o. o., ki se ukvarja s tokenizacijsko infrastrukturo za nepremičnine, Bexel Consulting, d. o. o., ki se ukvarja z naprednimi rešitvami na področju gradnje in digitalne gradnje in DUTB d. d., ki išče investitorje za investicijske projekte iz svojega portfelja.

Več informacij o dogodku je na tej povezavi.