Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na mednarodni seminar za usposabljanje trenerjev za delo z učitelji mentorji

do
Ljubljana
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) v okviru mednarodnega partnerstva projektu KA3 LOOP (angleško: Opolnomočenje učiteljev za vseživljenjski razvoj preko inovativnih programov kolegialnega uvajanja) vabi strokovnjake na mednarodni seminar za trenerje, ki bodo usposabljali učitelje mentorje za delo z učitelji začetniki.

MIZŠ vabi strokovnjake s področja pedagogike, strokovne delavce z bogatimi izkušnjami poučevanja in sodelovanja z mlajšimi kolegi, k udeležbi na mednarodnem seminarju za trenerje, ki bodo usposabljali učitelje mentorje za delo z učitelji začetniki. Usposabljanje bo v organizaciji partnerskih institucij Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg iz Nemčije in Teološke Fakultete Univerze v Ljubljani bo potekalo v angleškem jeziku. Udeleženci, ki bodo uspešno zaključili usposabljanje, bodo kasneje povabljeni k sodelovanju v projektnem timu za pilotno izvajanje programov, razvitih v okviru projekta.

Prijava je možna do 7. 9. 2022.

Na spletni strani Teološke Fakultete Univerze v Ljubljani najdete program in obrazec za prijavo na seminar za usposabljanje trenerjev za delo z učitelji mentorji