Skoči do osrednje vsebine

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik in državni sekretar Jure Trbič bosta obiskala 54. MOS in se sestala z načelniki nekaterih UE

do
Celjski sejem, Celje
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik in državni sekretar Jure Trbič bosta obiskala 54. Mednarodni obrtni sejem v Celju (MOS), na katerem Ministrstvo za javno upravo obiskovalcem sejma predstavlja elektronske storitve države.

Ministrica in državni sekretar si bosta sejem ogledala v družbi gostiteljev - izvršnega direktorja Celjskega sejma d. d. mag. Roberta Otorepca, članice upravnega odbora Celjskega sejma Nine Ermenc Pangerl, ogledu pa se bo pridružil tudi načelnik Upravne enote (UE) Celje Damjan Vrečko.

Po ogledu sejma ob 12.30 uri bo državni sekretar Ministrstva za javno upravo Jure Trbič nadaljeval z obiskom v Celju ter se na delovnem srečanju v bližini sejmišča sestal še z načelniki in načelnicami upravnih enot Laško, Slovenske Konjice, Žalec, Velenje, Mozirje ter gostiteljem, načelnikom UE Celje, ki je med drugim tudi zagotovil, da na prijavni službi za pridobitev mobilne identitete smsPASS ali digitalnega potrdila SIGEN-CA obiskovalcem sejma pomagajo in svetujejo tudi referenti Upravne enote Celje. 

Podrobneje o elektronskih storitvah MJU, ki se predstavljajo na sejmu.