Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev programa Obzorje Evropa v regionalni razvojni agenciji Razvojni center Novo mesto

do
Razvojni center Novo mesto, soba K04
Obzorje Evropa (Horizon Europe) je okvirni program Evropske unije za raziskave in inovacije in bo aktiven v obdobju med leti 2021 in 2027. Z namenom predstavitve značilnosti programa Obzorje Evropa, njegove strukture, vsebin oziroma razpisov, ki so na razpolago ter načina prijavljanja projektov, bomo v regionalni razvojni agenciji Razvojni center Novo mesto v ponedeljek, 20. junija 2022 izvedli celodnevni dogodek.

Udeleženci se bodo lahko srečali z nacionalnimi kontaktnimi točkami Obzorja Evropa: dr. Andrejo Umek Venturini, dr. Stojanom Sorčanom, mag. Sabino Žakelj Pediček in mag. Darijo Valančič. Prav tako pa bodo udeleženci pridobili informacije uspešnega prijavitelja iz jugo-vzodne regije, to je od predstavnika družbe ELVEZ d.o.o.,  dr. Žige Gosarja.

Število udeležencev na dogodku je omejeno glede na prostorske kapacitete. Sodelovanje na dogodku je brezplačno, prijava pa je obvezna preko spletne strani

Dogodek je namenjen vsem tistim, ki so že vpeti v projekte Obzorja 2020 in bi želeli izvedeti novosti programa Obzorje Evropa. Dobrodošli pa so seveda tudi vsi tisti, ki razmišljajo o prijavi projektov v prihodnje in bi želeli izvedeti več o programu Obzorje Evropa ter kako se lotiti ustreznega načrtovanja in vodenja projektov.

Vljudno vabljeni!