Skoči do osrednje vsebine

Vabljeni k soustvarjanju programov usposabljanja za učitelje začetnike in njihove mentorje

do
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Teološka fakulteta Univerze v Ljubljani sodelujeta v evropskem projektu - Opolnomočenje učiteljev za vseživljenjski razvoj preko inovativnih programov kolegialnega uvajanja.

Srečanje v okviru evropskega projekta LOOP - Opolnomočenje učiteljev za vseživljenjski razvoj preko inovativnih programov kolegialnega uvajanja, bo potekalo kot delavnica soustvarjanja programa za usposabljanje mentorjev in učiteljev začetnikov. Na srečanju bomo predstavili in razpravljali o nekaterih zbranih modulih programov za mentorje in učitelje začetnike ter jih obogatili s prispevki udeležencev.

Z namenom, da bi se lahko srečanja udeležili učitelji iz cele Slovenije, bo srečanje v dveh večerih, na dveh različnih lokacijah. Vsebina delavnic soustvarjanja bo enaka na obeh večerih.

  • Srečanje v Mariboru: torek, 14. 6. 2022, od 16. do 19. ure, v prostorih Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška (Vrbanska cesta 30, 2000 Maribor).
  • Srečanje v Ljubljani: sreda, 15. 6. 2022, od 16. do 19. ure, v prostorih Zavoda sv. Stanislava (Štula 23, 1000 Ljubljana).

Zainteresirani se lahko preko spletne aplikacije prijavite do 10. 6. 2022.