Skoči do osrednje vsebine

Letni posvet o izobraževanju odraslih 2021

do
Andragoški center Slovenije (ACS) v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport 19. in 20. oktobra po spletu organizira tradicionalni Letni posvet o izobraževanju odraslih (LPoIO) 2021. Gre za nacionalni dogodek, ki zaokroža dejavnosti in rezultate v politiki, razvojno-raziskovalnem delu in praksi izobraževanja odraslih, obenem pa opozarja na skupne izzive.

Tematski sklopi letošnjega stanovskega srečanja so: Trajnostni izzivi trkajo na našo vest! Covid-19 nas je za vedno spremenil. Katere okoliščine nas bodo opredeljevale v naslednjem desetletju? Kako bomo delovali v letu 2022? Slovensko predsedovanje Svetu EU je izobraževanje odraslih postavilo v ospredje.

Na posvetu bodo s prispevki sodelovale tudi predstavnice Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, in sicer Mojca Pršina, generalna direktorica Direktorata za trg dela in zaposlovanje, mag. Katja Bajuk, generalna direktorica Direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela, in Maja Grašič, vodja Sektorja za vseživljenjsko učenje.

Povezava na spletno stran dogodka

Prijava udeležbe

(povezavo na Zoom prejmejo prijavljeni udeleženci 18. 10. dopoldan)