Skoči do osrednje vsebine

Brezplačni posvet: »Slovenski turizem po soočenju s pandemijo covid-19«

do
Mala kongresna dvorana, Celjski sejem. Dogodek bo potekal tudi online.
Vabimo vas na brezplačni posvet na temo: »Slovenski turizem po soočenju s pandemijo covid-19«, ki ga v okviru MOS 2021 organizirata Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija.

Uvodoma bosta udeležence nagovorila minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek in direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Maja Pak.

Na posvetu bomo predstavili ukrepe za pomoč gostinstvu in turizmu ter aktualne in načrtovane javne razpise s področja turizma. Posebno pozornost bomo namenili digitalizaciji objektov kulturne dediščine v vodilnih destinacijah ter se seznanili z nekaterimi primeri. Pogovarjali se bomo o Sloveniji kot zeleni gastronomski destinaciji ter vas seznanili z ugotovitvami evalvacije Strategije trajnostne rasti slovenskega turizma 2017-2021.

Celotni program vam je na voljo v priloženem vabilu. Prosimo, da vašo udeležbo predhodno potrdite na e-naslov: turizem.mg@gov.si še danes

Udeleženci dogodka boste prejeli 

Ob prijavi pripišite, ali boste prisotni v dvorani ali le po avdio-vizualni povezavi.

Sejem MOS bo potekal med 15. in 19. septembrom, in sicer med 9. in 19. uro, zadnji dan bo vrata zaprl uro prej. Pri udeležbi na sejmu in dogodkih v živo je potrebno upoštevati veljavna navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. Za vstop je nujno izpolnjevanje pogoja PCT. Celjski sejem omogoča vsem obiskovalcem tudi brezplačno testiranje.