Skoči do osrednje vsebine

Program obiska ministrice prof. dr. Simone Kustec ob obisku Vlade RS v Savinjski regiji

do
Podčetrtek, Pristava pri Mestinju, Kalobje, Šentjur, Celje
V torek, 14. septembra 2021, bo Vlada Republike Slovenije na obisku v Savinjski regiji. Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, nato pa bodo sledili ločeni programi ministric in ministrov.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport prof. dr. Simona Kustec bo v okviru vladnega obiska v Savinjski regiji najprej obiskala Osnovno šolo Podčetrtek in Podružnično šolo Pristava, kjer si bo ogledala gradnjo prizidka vrtca (ob 12.15 uri, Pristava pri Mestinju 27), nato pa bo obiskala še Podružnično šolo Kalobje (ob 16. uri, Kalobje 15).

Sledi srečanje s predstavniki vodstva občine Šentjur in športniki v Šolskem centru Šentjur (ob 16.55 uri, Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur). Po srečanju je ob 17.30 uri v Šolskem centru Šentjur predvidena izjava za medije. Ob 18. uri si bo ministrica ogledala Tehnološki razvojni center Orodjarstva (Kidričeva ulica 25, Celje).

Regijski obisk vlade se bo zaključil na javni tribuni z župani, gospodarstveniki in drugimi nosilci razvoja v regiji. Javna tribuna se bo začela ob 19. uri in bo potekala v Mali kongresni dvorani Celjskega sejma (Dečkova cesta 1, Celje).