Skoči do osrednje vsebine

Digitalno središče Slovenije: Tehnologija za ljudi

do
BTC City Ljubljana
Digitalizacija, umetna inteligenca, robotika, družba 5.0, kibernetska varnost, inovativne tehnologije, inovacije, mobilnost, energetika, pametna mesta in skupnosti, trajnostna družba in gospodarstvo so le nekatera tematska področja, ki bodo predstavljena v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi, v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije.

Zainteresiranim podjetjem, start-up in razvojnim podjetjem, gospodarskim družbam, vladnim in nevladnim organizacijam, univerzam, raziskovalnim institucijam, gospodarskim združenjem, strokovnjakom na področju družbe 5.0, digitalizacije, AI, robotike, inovacij, HPC, kibernetske varnosti in drugih inovativnih tehnologij, mobilnosti, energetike, digitalnih kompetenc in drugim deležnikom bomo v času prihajajočega šestmesečnega slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije ponudili številne možnosti sodelovanja in soustvarjanja Digitalnega središča Slovenije.

Podjetjem in drugim organizacijam ponujamo priložnost za sodelovanje predvsem v predstavitvenem delu središča, kjer bodo na voljo različni paketi najema razstavnih prostorov, prav tako pa bo na voljo tudi prireditveni in digitalni prostor.

Več podrobnosti o projektu in možnostih prijave je objavljenih na spletni strani Digitalnega središča.

Partnerji projekta so Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije in BTC, d. d.