Skoči do osrednje vsebine

Dopolnilno strokovno izobraževanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence visokošolskih zavodov, muzejev in knjižnic

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 12. maja 2021 prireja dopolnilno strokovno izobraževanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence visokošolskih zavodov, muzejev in knjižnic. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 10. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja dopolnilno strokovno izobraževanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence visokošolskih zavodov in muzejev ter knjižnic z naslovom »Lastno varstvo dokumentarnega in arhivskega gradiva, prednosti in izzivi«. 

Datum dodatnega strokovnega usposabljanja: 12. 5. 2021

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 10. 5. 2021  v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom je nujno preveriti, da je udeleženec prijavljen s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri je zaposlen.

Program dodatnega strokovnega usposabljanja:

Stroški dodatnega usposabljanja

Stroški usposabljanja se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov z DDV.

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: