Skoči do osrednje vsebine

Dan inovativnosti 2020

Virtualno
Dan inovativnosti 2020, katerega vrh bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) za inovativnost, bo letos obogatila konferenca pod naslovom “Simptomi kreativnosti”.
Promocijska slika za konferenco Dan inovativnosti 2020

Dan inovativnosti 2020

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi bomo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

Konferenca, ki je letos prvič organizirana v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bo pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije covid-19 in povezovanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

Program dogodka

Prijave na dogodek, udeležba je brezplačna.

Konferenca poteka v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije, Kreativnega foruma.Si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstva za zunanje zadeve, Centra za kreativnost, Poligona in številnih mednarodnih partnerjev.