Skoči do osrednje vsebine

35. Tradicionalni posvet JSKS - »Skupaj soustvarjamo prihodnost kmetijstva” ter dogodek Evropskega partnerstva za inovacije

do
Avdio video dogodek
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Javna služba kmetijskega svetovanja, ki deluje v okviru Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije, vabita na 35. tradicionalni posvet »Skupaj soustvarjamo prihodnost kmetijstva” ter dogodek Evropskega partnerstva za inovacije. Posvet bo zaradi epidemiološke situacije letos organiziran preko avdio-video povezave.

Prvi dan posveta bo poudarek na predstavitvi delovanja Javne službe kmetijskega svetovanj in napredku pri pripravi Strateškega načrta Skupne kmetijske politike, drugi dan pa na dosežkih projektov Evropskega partnerstva za razvoj (EIP).

Udeležence posveta bo v ponedeljek, 9. 11., ob 9. uri preko video povezave nagovoril minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, dr. Jože Podgoršek.

Prijava na dogodek je možna samo še danes, 6. 11., na spletni strani dogodka, na kateri bo tudi v živo predvajan plenarni del dogodka.