Skoči do osrednje vsebine

Virtualni dogodek mreženja za tematske razpise Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor

do
virtualno / Dublin, Irska
Na brezplačnem virtualnem dogodku za razpise Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor (European Green Deal Call) bodo predstavljene vsebine posameznih razpisov, pričakovanja Evropske komisije, hkrati pa bo dogodek ponudil edinstveno mednarodno izkušnjo mreženja za oblikovanje zmagovalnih partnerstev.

Zakaj sodelovati?

  • Od Evropske komisije boste prejeli najnovejše informacije o razpisu Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor
  • Na namenskem forumu za osebna srečanja se boste lahko srečali s potencialnimi projektnimi partnerji iz različnih sektorjev industrije in raziskav
  • Spoznali boste predstavnikr Enterprise Europe Network, o njihovem delu in možnostih mednarodnih partnerskih povezav, svetovanju in podpornih storitvah za inovacije, ki so vam na voljo

Program bo vključeval predstavitve Evropske komisije in nacionalnih kontaktnih oseb, ki pokrivajo relevantna področja razpisa Obzorje 2020 - Evropski zeleni dogovor, ter bo zagotovil edinstveno priložnost za predstavitev idej in strokovnega znanja pred vodilnimi raziskovalnimi organizacijami in vrhunskimi inovatorji iz celotne industrije.

Virtualni posredniški dogodek (brokerage event) vam bo omogočil razširitev vaše mednarodne mreže in ustvarjanje strateških partnerstev z načrtovanimi individualnimi sestanki. Udeleženci se bodo imeli tudi priložnost srečati z nacionalnimi kontaktnimi osebami za Obzorje 2020 in Enterprise Europe Network.

Dogodek je odprt za mala in srednja podjetja, velika podjetja in raziskovalne organizacije.

Trenutno je prijavljenih že preko 700 organizacij, največ iz Irske, Španije in Velike Britanije

Prosimo, da upoštevate, da se morajo udeleženci udeležiti jutranjih plenarnih sej, da lahko sodelujejo na sejah B2B.

Če želite prijaviti svojo udeležbo na tem dogodku, kliknite gumb za registracijo in izpolnite zahtevane podatke, ki jih bodo ocenili organizatorji dogodka in nadalje potrdili vašo udeležbo.