Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev novih priložnosti za podjetja in institucije pri sodelovanju z Evropsko vesoljsko agencijo (ESA)

do
Prihodnji teden bo zaznamoval obisk predstavnikov Evropske vesoljske agencije (ESA). Članstvo Slovenije v agenciji ESA od leta 2016 našim podjetjem odpira nove priložnosti, njihovim proizvodom pa daje zagotovilo kakovosti in referenco na tujih trgih.

V torek, 22. septembra 2020, ob 15. uri, bo v Kongresnem centru Brdo pri Kranju potekal dogodek, na katerem bodo predstavniki ESE predstavili nadgradnjo pridružitvenega sporazuma med Slovenijo in ESO ter v okviru tega izpostavili tudi nove priložnosti, ki jih ta nadgradnja prinaša za naša podjetja in institucije. Dan zatem pa bodo na našem ministrstvu potekali še bilateralni sestanki slovenskih podjetij s predstavniki ESE.

Udeležba na obeh dogodkih je možna le v primeru predhodne prijave, ki jo potrdite preko elektronskega naslova: metka.urbas@gov.si.

Zaradi zaščitnih ukrepov, povezanih z zajezitvijo širitve epidemije COVID-19, je število udeležencev na dogodku, 22. septembra 2020, omejeno na 40. Zato predlagamo, da se ga udeleži le po en predstavnik organizacije. V kolikor se dogodka ne boste mogli udeležiti, kljub potrjeni prijavi, vas vljudno prosimo, da nas o tem pravočasno obvestite, da bomo na ta način lahko omogočili udeležbo drugim interesentom.