Skoči do osrednje vsebine

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik bo obiskal občini Braslovče in Žalec ter se udeležil seje Razvojnega sveta Koroške regije

Minister Boštjan Koritnik bo v sredo, 26. 8. 2020, dopoldne obiskal Občino Braslovče, na povabilo županje Črne na Koroškem se bo ob 12. uri udeležil seje Razvojnega sveta Koroške regije, popoldne pa bo obiskal še Občino Žalec.

Program obiska

Ob 9:30

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik bo obiskal Občino Braslovče, kjer se bo sestal z županom Tomažem Žoharjem, direktorico občinske uprave Nastjo Šketa – Miser in poveljnikom občinskega štaba civilne zaščite Rokom Ušenom. Ob 10:30 je predvidena tudi izjava ministra za javnost.

Lokacija: Občina Braslovče, Braslovče 22, 3314 Braslovče.

Ob 12:00

Minister Boštjan Koritnik se bo na povabilo županje Občine Črna na Koroškem mag. Romane Lesjak udeležil seje Razvojnega sveta Koroške regije, na kateri bo z županjami in župani spregovoril o širokopasovni infrastrukturi v določenih delih regije. Predvidoma ob 13:30 bo minister na voljo za izjavo medijem.

Lokacija: Kulturni dom Črna na Koroškem, Center 153, Črna na Koroškem.

Ob 15:30

Minister Boštjan Koritnik bo obiskal Občino Žalec, kjer se bo sestal z županom Jankom Kosem, direktorico občinske uprave Tanjo Razboršek Rehar, načelnico upravne enote Žalec Simono Stanter, poveljnikom občinskega štaba civilne zaščite Robertom Vasletom in pooblaščenko župana dr. Hano Šuster Erjavec. Predvidoma ob 16:30 bo minister obiskal tudi Fontano piv Zeleno zlato, kjer bo na voljo za izjavo medijem.

Lokacija: Občina Žalec, Ulica Savinjske čete 5, 3310 Žalec in Fontana Piv Zeleno Zlato, Savinjska cesta 11, 3310 Žalec.

Kontakt za predstavnike medijev: Nejc Šporin, svetovalec ministra za odnose z javnostmi (nejc.sporin@gov.si ali 031 778 994).