Skoči do osrednje vsebine

Šesto srečanje ravnateljic in ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov ter novinarska konferenca

do
Brdo pri Kranju
Zavod RS za šolstvo pred začetkom novega šolskega leta organizira tradicionalno, letos že 6. konferenco ravnateljic in ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov v Republiki Sloveniji. Konferenca bo v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Konferenca, ki jo bomo izpeljali v treh izvedbah, 18., 19. in 20. avgusta 2020, je namenjena predstavitvi pomembnejših novosti v vzgoji in izobraževanju v šolskem letu 2020/21, ki bodo ključne za uspešno pedagoško vodenje v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah. Na letošnji konferenci bomo predstavili izsledke raziskave o izobraževanju na daljavo, posebno pozornost pa bomo namenili predstavitvi didaktičnih in organizacijskih usmeritev za različne oblike izvajanja vzgojno-izobraževalnega procesa in ravnanju vrtcev in šol ob nepredvidenih okoliščinah.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport prof. dr. Simona Kustec, bo predstavila tudi izhodišča in usmeritve na področju vzgoje in izobraževanja za prihodnje obdobje.

V sklopu srečanja ravnateljev pripravljamo novinarsko konferenco, ki bo v torek, 18. avgusta 2020, ob 12. uri.

Na njej bosta sodelovala:

  • prof. dr. Simona Kustec, ministrica za izobraževanje, znanost in šport ter
  • dr. Vinko Logaj, direktor Zavoda RS za šolstvo.

Zainteresirane predstavnike medijev prosimo za predhodno najavo (Barbara Petkovšek, T: 01/3005151, mobilni telefon: 051/303 009; e-pošta: barbara.petkovsek@zrss.si). 

Novinarska konferenca bo v dvorani Splendens (Kongresni center Brdo pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj). 

Program srečanja