Skoči do osrednje vsebine

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik bo nagovoril zbrane na slovesnem odprtju UC Koper ter obiskal občini Koper in Ankaran

Koper, Ankaran
Minister za javno upravo Boštjan Koritnik bo v petek, 17. julija 2020, nagovoril zbrane na slovesnem odprtju UC Koper ter obiskal občini Koper in Ankaran.

Minister za javno upravo Boštjan Koritnik bo v petek, 17.7.2020, ob 10. uri, nagovoril zbrane na slovesnosti ob uradnem odprtju Upravnega centra Koper, nato pa nadaljeval obisk tudi na občini Koper in občini Ankaran.

Program obiska:

Ob 10:00

Slovesnost ob uradnem odprtju Upravnega centra Koper. Zbrane na slovesnosti bosta nagovorila v. d. načelnika Upravne enote Koper mag. Dejan Dodič in minister za javno upravo Boštjan Koritnik. Po koncu slovesnosti bo minister na voljo za izjave medijem.

Lokacija: Piranska cesta 2, Koper

Ob 11:30

Minister Boštjan Koritnik se bo sestal z županom Mestne občine Koper Alešem Bržanom. Ob koncu sestanka, predvidoma ob 12:15, bosta sogovornika na voljo za izjave medijem.

Lokacija: Mestna občina Koper, Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper

Ob 12.30

Minister Boštjan Koritnik se bo sestal z županom Občine Ankaran Gregorjem Strmčnikom. Ob koncu sestanka, predvidoma ob 13:15, bosta sogovornika na voljo za izjave medijem.

Lokacija: Hotel Rezidenca Ortus Ankaran, Jadranska cesta 86a, Ankaran