Skoči do osrednje vsebine

11. Konferenca Informatika v javni upravi 2019

do
Kongresni center Brdo pri Kranju
V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bo 16. in 17. decembra 2019 potekala enajsta konferenca Informatika v javni upravi 2019 (IJU 2019), katere soorganizator je tudi Ministrstvo za javno upravo. Poudarek letošnje konference je na razvojnih temah, kar povzema rdeča nit konference "Državna informatika - kje smo in kam gremo". Njeno sporočilo je pojmovanje, pomen in prihodnji razvoj državne informatike.

Slovensko društvo Informatika bo tudi letos v okviru konference podelilo priznanje e storitve, za dosežke javne uprave na področju informatike. Namen natečaja je promocija in popularizacija dosežkov slovenske e-uprave. Gre za odlično priložnost, da razvijalci digitalnih storitev predstavijo širši javnosti, uporabnikom, sodelavcem ter ostalim zainteresiranim rešitve in strokovne dosežke projekta.

Poleg pestrega progama, se bodo ob robu konference predstavili tudi številni projekti, med njimi tudi številne e storitve, ki jih za uporabnike razvijamo na Ministrstvu za javno upravo. Najdete nas na razstavnem prostoru MJU pod sloganom »Ustvarjamo digitalno prihodnost države!«

Program konference.