Skoči do osrednje vsebine

Minister Rudi Medved na odprtju prenovljenih prostorov UE Lenart

Upravna enota Lenart za nudenje javnih storitev uporablja poslovne prostore v lasti Občine Lenart, na podlagi pogodbe, ki so jo sklenili Republika Slovenija - Ministrstvo za javno upravo, Upravne enota Lenart in Občina Lenart. Upravna enota zaseda 56% poslovnih prostorov, občina pa 44%. Ministrstvo za javno upravo kontinuirano vlaga v prostore Upravne enote Lenart, v letu 2018 in 2019 pa je potekala obsežnejša prenova prostorov (talne površine, beljenje prostorov, občina in MJU sta pred časom financirali tudi dvigalo, prilagojeno gibalno oviranim osebam). Investicijo je vodilo Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za stvarno premoženje.

Slovesno odprtje prenovljenih prostorov Upravne enote Lenart bo potekalo v sredo, 9. oktobra 2019, s pričetkom ob 11.30 uri (avla Jožeta Hudalesa), udeležil pa se ga bo tudi minister za javno upravo Rudi Medved. Minister, načelnik UE in župan občine bodo zbrane tudi nagovorili. Dogodek bodo spremljali tudi pester kulturni program s simboličnim prerezom traku, ogled prostorov ter srečanje z zaposlenimi.

Po dogodku bosta minister Rudi Medved in načelnik UE Lenart Jožef Kraner medijem na voljo za izjavo (pred Upravno enoto Lenart, Trg osvoboditve 7, Lenart v Slov. goricah).

Vljudno vabljeni!