Skoči do osrednje vsebine

Novinarska konferenca o pereči problematiki neusklajene uporabe radijskega spektra na obmejnih območjih z Republiko Italijo

Kotnikova 38, Ljubljana
V ponedeljek, 8. julija 2019 ob 10.15 uri, bosta minister za javno upravo Rudi Medved in v. d. generalnega direktorja Direktorata za informacijsko družbo na Ministrstvu za javno upravo Marjan Turk na novinarski konferenci spregovorila o pereči problematiki neusklajene uporabe radijskega spektra na obmejnih območjih z Republiko Italijo.

Vlada Republike Slovenije daje posebno pozornost reševanju problematike, predvsem v okviru multilateralnih in bilateralnih dogovarjanj.

Novinarska konferenca bo na Kotnikovi 38, v sejni sobi (5. nadstropje). (Ker je vhod v poslopje zaprt, vas vljudno prosimo, da ob prihodu pozvonite, da vam na recepciji odprejo vrata.)

Hkrati vas obveščamo, da bo v ponedeljek, 8. julija in v torek, 9. julija 2019 v Ljubljani tudi četrto multilateralno srečanje na  temo usklajene uporabe radijskega spektra. Sestanki,  ki so delovno-ekspertne narave, potekajo pod okriljem Mednarodne telekomunikacijske zveze (ITU),  tokrat pa bo udeležence gostila Republika Slovenija.

V kolikor ste mediji zainteresirani za kratke izjave tujih udeležencev, nas o tem čimprej obvestite.

Vabljeni!