Skoči do osrednje vsebine

Napovednik dogodkov Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v tednu med 8. in 12. julijem

do
Izpostavljamo pomembnejše dogodke v naslednjem tednu, ki so odprti tudi za medije oz. bomo v zvezi z njimi pripravili tudi sporočilo za javnost.

Torek, 9. julija 2019

Minister Zdravko Počivalšek bo v Državnem zboru odgovarjal na ustna poslanska vprašanja.
Dogodek je odprt za medije.

Lokacija: Državni zbor RS

Sreda, 10. julija 2019

Minister Zdravko Počivalšek se bo ob 12.uri udeležil otvoritve Magnine tovarne v Hočah, kjer bo goste tudi nagovoril. Poleg ministra se bo slovestnosti udeležil tudi državni sekretar mag. Aleš Cantarutti.
Dogodek je odprt za medije, minister in državni sekretar bosta na voljo za izjave.

Lokacija: Proizvodna cona Hoče-Slivnica

Petek, 12. julija 2019

Minister Zdravko Počivalšek bo ob 11. uri obiskal podjetje Illycaffè (Ul. Flavia 110, Trst), kjer se bo sestal s pooblaščenim upraviteljem podjetja dr. Massimilianom Poglianijem ter si ogledal proizvodnjo kave z direktorjem Università del Caffè gospodom Morenom Fainom. Temu bo sledilo delovno kosilo z vodstvom Slovenskega deželnega gospodarskega združenja (SDGZ) - Unione Regionale Economica Slovena, minister pa bo v popoldanskih urah obiskal tudi sedež SDGZ in se sestal s predstavniki glavnih gospodarskih inštitucij in organizacij v Avtonomni Deželi Furlaniji-Julijski krajini. Ob 16:30 bo zbrane nagovoril na otvoritvi prenovljenih prostorov podjetja Aurora Viaggi-Potovalne Agencije Aurora (Ul. Milano 20, Trst).
Del dogodka bo odprt za medije.

Lokacija: različne lokacije v Trstu