Skoči do osrednje vsebine

Minister za obrambo na orientacijskem pohodu s kandidati na temeljnem vojaškostrokovnem usposabljanju

do
Bloška polica
Minister za obrambo Karl Erjavec se bo v torek, 4. decembra, pridružil kandidatom za poklicne vojake, vojakom na prostovoljnem služenju vojaškega roka in pogodbenim rezervistom na orientacijskem pohodu v okviru temeljnega vojaškostrokovnega usposabljanja (TVSU). Pohod na 10,2 km dolgi progi bo potekal na širšem območju strelišča na Bloški Polici, kjer bodo v okviru TVSU potekale tudi druge aktivnosti.

FOTOTERMIN: Predstavnike medijev, ki bodo spremljali aktivnosti, vabimo, da se zberejo na strelišču Bloška Polica ob 11.30. Začetek orientacijskega pohoda je predviden ob 12. uri, končal pa se bo predvidoma po 14. uri, prav tako na območju strelišča. Predstavniki medijev ste vabljeni, da se kandidatom na orientacijskem pohodu skupaj z ministrom za obrambo tudi pridružite.

 

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo vse, ki boste spremljali ali se udeležili jutrišnjih aktivnosti na Bloški Polici, da nam posredujete kontaktne podatke na e-poštni naslov Službe za strateško komuniciranje soj(at)mors.si oziroma po telefonu na številko (01) 471 2558 danes, v ponedeljek, do 16. ure. Dostop do strelišča je označen v prilogi.

 

Več informacij: Aleksandra Pelko Jamnik, telefon: 051 674 661.