Skoči do osrednje vsebine

Novice

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Danes

  Predstavitev poklica pravosodni policist

  Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij je v mesecu novembru v sklopu predstavitve poklica pravosodni policist izvedla tudi aktivnost radijske promocije. Končni rezultat aktivnosti je posnet video, v katerem je podrobneje predstavljeno usposabljanje in delo pravosodnega policista.

 • Svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov

  Na Generalnem uradu je danes, 14. novembra 2019, potekala svečana prisega treh novosprejetih pravosodnih policistov, ki so uspešno opravili predpisano usposabljanje in zahtevane izpite. Pravosodni policistki in policist bodo svoje delo opravljali v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ig.

 • Udeležba Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij na kariernem sejmu v Ljubljani

  Uprava RS za izvrševanje kazenskih sankcij se je danes, 7. novembra 2019, udeležila kariernega sejma v Cankarjevem domu v Ljubljani. Glavni namen udeležbe na dogodku je bil predstavitev poklica pravosodni policist, s čimer želimo povečati prepoznavnost tega poklica ter nagovoriti kandidate za zaposlitev v zaporskem sistemu.

 • ZPKZ Dob - usposabljanje za NPK viličarist

  Zavod za prestajanje kazni zapora Dob je v sklopu izobraževanja, ki ga v okviru operacije "Razvoj delovnih kompetenc zaprtih oseb" sofinancirata Evropska unija in Republika Slovenija, izvedel usposabljanje za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije viličarist in izvedbo certificiranja NPK.

 • ZPKZ Dob - srečanje polodprtega in odprtih oddelkov

  V Polodprtem oddelku Slovenska vas smo 22. oktobra 2019 organizirali tradicionalno srečanje z odprtimi oddelki, ki so se ga udeležili predstavniki iz Odprtega oddelka Rogoza in Ig.

 • ZPKZ Dob - športno srečanje in prijateljska tekma ekipe dobskega in celjskega zavoda

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob je v četrtek, 24. oktobra 2019 potekalo športno srečanje in nogometna tekma med zavodsko ekipo in ekipo obsojencev iz Zavoda za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje.

 • Svečana prisega pravosodnih policistov

  Na Generalnem uradu Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij je danes, 23. oktobra 2019, potekala svečana prisega in podelitev uradnih izkaznic skupini novosprejetih pravosodnih policistov, ki so uspešno zaključili centralno usposabljanje in opravili zaključni preizkus znanja.

 • Mag. Bojan Majcen predaval na Fakulteti za varnostne vede

  V. d. generalnega direktorja mag. Bojan Majcen je sprejel povabilo prof. dr. Gorazda Meška s Fakultete za varnostne vede za predavanje študentom 1. letnika magistrskega programa Varstvoslovje. V sklopu predmeta Kriminologija in kriminalitetna politika je v torek, 22. oktobra 2019, študentom predstavil Upravo RS za izvrševanje kazenskih sankcij.

 • Novinarska konferenca ob zaključku projekta "Vključujemo in aktiviramo!"

  Na Ministrstvu za kulturo je v torek, 23. oktobra, potekala novinarska konferenca ob zaključku projekta Javne agencije za knjigo RS z naslovom: "Vključujemo in aktiviramo!".

 • ZPKZ Dob – zaključna prireditev projekta »Vključujemo in aktiviramo!«

  V Zavodu za prestajanje kazni zapora Dob je od 15. januarja 2019 do 15. oktobra 2019 potekal projekt ''Vključujemo in aktiviramo!''. Gre za štiriletni projekt, ki ga izvaja Javna agencija za knjigo Republike Slovenije in ga sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. V zavodu je potekal tudi v letu 2016 in 2018.

Iskalnik