Skoči do osrednje vsebine

Informativni dan za tretji razpis Evropske komisije v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope

V sodelovanju z Evropsko komisijo vabimo na Informativni dan za tretji razpis za zbiranje predlogov/projektov v okviru Digitalnega programa, Instrumenta za povezovanje Evrope (CEF - Connecting Europe Facility), ki bo potekal v spletnem okolju Webex, v četrtek, 30. novembra 2023 med 10.00 in 12.30 uro.

Predstavitev je namenjena seznanitvi mobilnih operaterjev, operaterjev elektronskih komunikacij, lokalnih skupnosti, fakultet, raziskovalnih institucij, javnih in zasebnih organov z vsebino tretjega razpisa Digitalnega programa, Instrumenta za povezovanje Evrope (angleško Connecting Europe Facility - CEF).

Predstavniki našega ministrstva, Evropske komisije in Izvajalske agencije za zdravje in digitalno (HaDEA) bodo v okviru Informativnega dne predstavili vsebino tretjega razpisa za predložitev projektov in odgovorili na vaša vprašanja v povezavi z razpisom.

Evropska komisija bo predstavila vsebino tretjega razpisa za naslednja tri področja:

Rok za prijavo je Evropska komisija podaljšala do 20. februarja 2024, besedilo razpisa najdete na spletni strani Evropske komisije (v angleščini).

V četrtek, 30. novembra 2023, bo ob 9.55 spletna povezava Webex aktivna na: https://ecconf.webex.com/ecconf/j.php?MTID=md34b2ff430fd21c02b8172f0b2032f1d

Za udeležbo na informativnem dnevu se ni treba posebej prijavljati. Informativni dan bo potekal v angleškem jeziku.

Ministrstvo je informacijo o tretjem razpisu že objavilo že v novici 18. oktobra 2023 in jo najdete na tej povezavi.

Obveščamo vas, da bo Informativni dan za tretji razpis Evropske komisije v okviru Instrumenta za povezovanje Evrope potekal v spletnem okolju Webex. Dogodek bo posnet in objavljen na spletni strani Evropske komisije in na spletni strani Ministrstva za digitalno preobrazbo. Z udeležbo na dogodku soglašate s snemanjem in objavo dogodka, kjer se lahko dogodka udeležite s spletno kamero ali brez nje ter z vidnim imenom ali brez vidnega imena.