Skoči do osrednje vsebine

Upravna enota Škofja Loka

Aktualno

  • Prijava prebivališč v času izvrševanja ukrepov preprečevanja širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in dokazovanje prebivanja v posamezni občini

    Odlok o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin, ki je začel veljati 30. marca 2020, v 4. členu določa, da je v času razglašene epidemije COVID-19 posameznik s stalnim ali začasnim prebivališčem lahko nastanjen samo na enem naslovu prebivanja in ga v času razglašene epidemije ne sme spreminjati oziroma se seliti med obema prebivališčema.

  • Prepoved premika čebelnjakov in čebeljih družin

    Do preklica je prepovedan premik čebelnjakov in čebeljih družin z in na okuženo območje v polmeru treh kilometrov oziroma v preletni razdalji od okuženega čebelnjaka z registracijsko oznako SI 306999 na parceli št. 993/8, k.o. Stara Loka. Prav tako je prepovedan premik znotraj okuženega območja.

  • Obvestilo strankam

    V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča Bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve.

Iskalnik