Skoči do osrednje vsebine

Upravna enota Murska Sobota

  • V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča Bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve.

Aktualno

  • Pravočasno preverite veljavnost osebnih dokumentov

    Ob načrtovanju poletnih dopustov priporočamo, da pravočasno preverite ustreznost in veljavnost svojih osebnih dokumentov. Za potovanje v tujino državljani Republike Slovenije potrebujemo veljavno osebno izkaznico ali veljaven potni list. Svetujemo vam, da si pred nameravanim potovanjem pridobite informacije o pogojih vstopa v posamezne države, ki so objavljene na spletnih straneh Ministrstva za zunanje zadeve, kjer med drugim najdete tudi napotke pred potovanjem: https://www.gov.si/teme/napotki-pred-potovanjem/

  • Uvedba ukrepov za vstop v Bosno in Hercegovino

    Vstop v Bosno in Hercegovino z osebno izkaznico Republike Slovenije trenutno ni možen. Slovenski državljani lahko potujejo v BiH in tranzitirajo preko njenega ozemlja z veljavnim potnim listom (vstop z osebno izkaznico trenutno ni možen). Za turistična, poslovna in zasebna potovanja v trajanju do 90 dni vizum ni potreben.

  • Obvestilo o poslovnem času krajevnih uradov

    Obveščamo vas, da bodo krajevni uradi od ponedeljka 1. 6. 2020 poslovali ob naslednjih dnevih:

Iskalnik