GOV.SI

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

Aktualno

Dogodki

 • Minister dr. Pikalo v ZDA na letno srečanje UNESCO komisije za trajnostni razvoj

  Minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo bo 21. in 22. septembra na delovnem obisku v New Yorku. Na povabilo generalne direktorice UNESCO Audrey Azoulay se bo udeležil zasedanja jesenskega letnega srečanja komisije za trajnostni razvoj (»Broadband Commission for Sustainable Development«), v okviru Mednarodne zveze za telekomunikacije in UNESCO.

 • Dnevi slovenskih svetovalnih središč za izobraževanje odraslih v različnih krajih po Sloveniji

  Tudi letošnjo jesen Svetovalna središča za izobraževanje odraslih – središča ISIO in Andragoški center Slovenije organizirajo Dneve slovenskih svetovalnih središč, ki bodo potekali med 25. in 27. septembrom po vsej Sloveniji.

 • ERASMUS+ za tiste, ki ne vedo, kaj to je

  Ste zaposleni v vrtcu, šoli, na fakulteti ali ljudski univerzi, knjižnici, muzeju? Želite svoje delo v izobraževanju obogatiti z izkušnjo v tujini ali morda to omogočiti svojim učečim se? Ali pa imate projektno idejo, ki bi jo uresničili v mednarodnem partnerstvu?

 • Sprememba datuma za Dan slovenske industrije na sedežu CERN v Ženevi

  Dan slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN) v Ženevi bo potekal 9. in 10. oktobra 2019 in ne 7. in 8. oktobra 2019. Do spremembe datuma dogodka je prišlo na pobudo CERN.