Kaloni te përmbajtja

Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor

Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë ë mbyllur në dt. 25 dhjetor, me rastin e Festës së Krishtlindjeve dhe në dt. 26 dhjetor, me rastin e Ditës së Pavarësisë dhe Unitetit të Sllovenisë.

Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë ë mbyllur në dt. 25 dhjetor, me rastin e Festës së Krishtlindjeve dhe në dt. 26 dhjetor, me rastin e Ditës së Pavarësisë dhe Unitetit të Sllovenisë.

Për raste urgjente, që kanë të bëjnë me nënshtetasit sllovenë, mund të kontaktoni në: +355 69 40 81 999.