Skoči do osrednje vsebine

Opozorilo

Uradne informacije o COVID pogojih vstopa v državo, v katero potujete, vedno preverite na uradni spletni strani te države. Povezava je navedena v rubriki Več informacij. Prav tako pred potovanjem preverite splošne pogoje vstopa v državo (ali je na primer potreben vizum) v zbirki države. Vlada Republike Slovenije, Ministrstvo za zunanje zadeve in slovenska predstavništva v tujini ne prevzemajo odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi netočnosti ali neažurnosti informacij.

 • Dodatni pogoji vstopa

  Brez omejitev

Opombe

 • Priznavanje cepiv

  Irski organi pri priznavanju cepiv sledijo smernicam Evropske agencije za zdravila (EMA) in Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).

  Na Irskem priznavajo naslednja cepiva:
  cepivo Pfizer/BioNTech COVID-19, cepivo Moderna/Spikevax COVID-19, cepivo Novavax COVID-19, cepivo Janssen/Jcovden, cepivo AstraZeneca COVID-19.

 • Opombe

  Od 6. marca 2022 potnikom, ki potujejo na Irsko, ob prihodu ni potrebno pokazati dokazila o cepljenju, dokazila o prebolevnosti ali negativnega rezultata testa na COVID-19.

  Za potnike, ki potujejo na Irsko, prav tako ni zahtev glede testiranja po prihodu ali karantene.

  Vsak posameznik, pri katerem se tekom bivanja na Irskem pojavijo simptomi COVID-19, mora upoštevati aktualna navodila HSE glede izolacije in testiranja(https://www2.hse.ie/conditions/covid19/).