Skoči do osrednje vsebine

Zagotavljanje storitev tiskanja

Rok za prijavo je potekel.

Predmet javnega naročila je zagotavljanje storitev tiskanja za naročnika (HSE) in določene družbe skupine HSE in sicer:
- najem večjega števila multifunkcijskih naprav in tiskalnikov, vključno z ustrezno programsko opremo, čitalci za prijavo in programsko opremo za upravljanje naprav oz. nadzor tiskanja na strežniku naročnika (vse skupaj v nadaljevanju: naprave);
- vzdrževanje najetih naprav, vključno z materialom za tiskanje (z izjemo papirja);
za obdobje 48 mesecev (šteto predvidoma od 01.10.2019 do 30.9.2023 oz. 48 mesecev od začetka zagotavljanja storitev tiskanja, če bo ta kasneje kot 01.10.2019).

Pogodba se sklene za obdobje 49 mesecev, predvidoma od 01.09.2019 do 30.09.2023 oz. 49 mesecev od datuma sklenitve pogodbe, če bo ta kasneje kot 01.09.2019, in vključuje eno (1) mesečno obdobje za namestitev naprav (dostavo in usposobitev za uporabo).

HSE je nosilec poslovnega procesa podpornega centra službe informatike za več družb skupine HSE, zato se storitve tiskanja po tem javnem naročilu poleg naročniku (HSE) zagotavljajo tudi naročnikovim odvisnim družbam Dravske elektrarne Maribor d.o.o. (DEM), Termoelektrarna Šoštanj d.o.o. (TEŠ), HSE - Energetska družba Trbovlje d.o.o. (EDT), po oddaji javnega naročila pa se v času izvajanja javnega naročila predvideva še izvajanje storitev za ostale odvisne družbe skupine HSE, npr. Soške elektrarne Nova Gorica d.o.o. (SENG), npr. Premogovnik Velenje d.o.o. (PV) in druge družbe skupine PV.

Več na portalu javnih naročil