Skoči do osrednje vsebine

VZDRŽEVALNA DELA NA OBJEKTIH VRTCA V GABERJU IN DOLGI VASI

Rok za prijavo je potekel.

Investicijsko-vzdrževalna in sanacijska dela v vrtcu v Gaberju in v Vrtcu v Dolgi vasi zaradi dotrajanosti in energetske potratnosti objektov.
V vrtcu v Gaberju je predvidena zamenjava lesenih oken z novimi PVC okni in balkonskimi vrati s trojno zasteklitvijo in menjava zunanjih lesenih vrat s PVC vrati. Predvidena je tudi izvedba dodatne toplotne izolacije fasade in izvedba vseh pomožnih del, ki jih je potrebno izvesti zaradi sanacije fasade. Zaradi dotrajanosti in izjemno slabega stanja lesene konstrukcije pergole je predvidena zamenjava lesene konstrukcije pergole na terasi. Izvede se tudi ureditev dvorišča in sicer z odstranitvijo cipres ob ograji in smrek ob neposredni bližini objekta ter zamenjava žičnate ograje z novo panelno ograjo.
V vrtcu v Dolgi vasi je predvidena zamenjava lesenih oken z novimi PVC okni in balkonskimi vrati s trojno zasteklitvijo in menjava zunanjih lesenih vrat s PVC vrati ter dotrajanih kovinskih vrat z novimi kovinskimi požarnimi vrati. Predvidena je tudi ureditev dvorišča, ki je trenutno delno tlakovano in delno asfaltirano. Zaradi slabega stanja betonskih pranih plošč in asfalta ter zastajanja meteorne vode na asfaltirani in tlakovani površini, se bo dvorišče ponovno asfaltiralo, del betonskih pranih plošč se bo nadomestil z asfaltom, del betonskih pralnih plošč pa se zamenja z novimi. Pred glavnim vhodom v vrtec se bo saniralo stopnišče tako, da se bo izvedla klančina za dostop z invalidskimi in otroškimi vozički. Obstoječe keramične ploščice na stopnišču se odstranijo in se na stopnišče in klančino položile nove proti zdrsne keramične ploščice.

Več na portalu javnih naročil