Skoči do osrednje vsebine

Notranja oprema in grafični elementi za ustvarjalnico SURS

Rok za prijavo je potekel.

Predmet javnega naročila je dobava in montaža notranje opreme, vključno z grafičnimi elementi, v ustvarjalnici Statističnega urada Republike Slovenije v Poslovni stavbi Palača DSU na Litostrojski cesti 54 v Ljubljani, in sicer notranje opreme po meri, tipskih elementov notranje opreme in grafičnih elementov po meri, zlasti:
vgradne omare,
mizice,
stoli,
oblazinjeno pohištvo (sedežna garnitura, stropni absorberji, posamezni sestavi po meri),
obešalnik,
zavese,
dekorativne blazine,
grafični dekorativni elementi folije, ki se lepijo na pohištvo oz. leseno podlago, ter tkanina, ki se vpne na leseno podlago.

Predmet javnega naročila je razdeljen na tri sklope, ki jih naročnik oddaja ločeno:
sklop št. 1: Notranja oprema po meri;
sklop št. 2: Notranja oprema tipski elementi;
sklop št. 3: Grafični elementi.

Dokončane poslovne prostore bo naročnik oddajal v najem, in sicer za namen upravne in pisarniške rabe, zaradi česar mora izvajalec pri dobavi in montaži opreme praviloma upoštevati Merila za ureditev poslovnih prostorov za potrebe vladnih proračunskih uporabnikov, številka 35200-3/2018/9 z dne 30. 8. 2018.

Obseg predmeta tega javnega naročila in obveznosti izvajalca natančneje določa 2. člen osnutka Pogodbe o izvedbi javnega naročila iz Priloge 7 dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila, popis in tehnične specifikacije notranje opreme in grafičnih elementov, vključno z načinom izvedbe, pa opredeljujejo specifikacije ponudbenega predračuna, ki so Priloga 1 dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila, in projektna dokumentacija, ki je Priloga 8 dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila.

Rok za izvedbo javnega naročila določa drugi odstavek 10. člena osnutka Pogodbe o izvedbi javnega naročila (Priloga 7 te dokumentacije v zvezi z oddajo javnega naročila).

Več na portalu javnih naročil