Skoči do osrednje vsebine

Nakup hiperkonvergenčnega strežniškega sistema

Rok za prijavo je potekel.

Predmet tega javnega naročila je dobava hiperkonvergenčnega virtualizacijskega strežniškega sistema, ki mora zagotavljati visoko stopnjo razpoložljivosti, zmogljivosti, prepustnosti in razširljivost, zato morajo biti vsi strežniki povezani redundantno s 100Gbps povezavami. Sistem je sestavljen iz naslednje opreme:
- Hiperkonvergenčnih virtualizacijskih strežnikov (4 kosi) in
- Data-center stikali za brezizgubno, nizkolatenčno in visoko prepustno povezljivost med gradniki sistema (2 kosa).
Sistem, ki je predmet nabave, predstavlja delno zamenjavo in nadgradnjo že obstoječega in delujočega sistema naročnika. Sistem oziroma oprema, ki sestavlja sistem in je predmet tega naročila, mora biti nova in nerabljena ter v skladu s tehničnimi zahtevami, navedenimi v dokumentu Tehnične specifikacije in zahteve naročnika (dokument št. 282-2/4-2018 z dne 19. 11. 2018).

Sistem, ki ga ponudnik ponuja, mora imeti enake ali boljše tehnične lastnosti, kot so opisane v dokumentu Tehnične specifikacije (v podtočkah 1.2.). Ponudnik lahko ponudi boljšo opremo z višjimi tehničnimi zahtevami, kot jih je predpisal naročnik. Pomembno je, da delujejo vse funkcionalnosti celotnega sistema.

Izbrani izvajalec je dolžan dobaviti in sodelovati pri testiranju sistema, in sicer na lokaciji naročnika (objekt ATCC, Zg. Brnik 130n, 4210 Brnik aerodrom).

Več na portalu javnih naročil