Skoči do osrednje vsebine

Izvedba rekonstrukcije in statične utrditve manj zahtevnega objekta "starega zdravstvenega doma" v Idriji in delna sprememba namembnosti v stanovanja

Rok za prijavo je potekel.

Predmet javnega naročila je izvedba rekonstrukcije in statične utrditve manj zahtevnega objekta "starega zdravstvenega doma" v Idriji in delna sprememba namembnosti v stanovanja - Nadstandardni segment in ureditev Centra za krepitev zdravja.

Projekt »Izvedba rekonstrukcije in statične utrditve manj zahtevnega objekta "starega zdravstvenega doma" v Idriji in delna sprememba namembnosti v stanovanja« je z vidika financiranja razdeljen na tri ločene segmente in sicer:

Potresni segment - statična sanacija, ki je financiran s strani Vlade RS, Državna tehnična pisarna Bovec - Kobarid,
Nadstandardni segment, ki je financiran s strani Občine Idrija in
Center za krepitev zdravja, ki je sofinanciran s strani Evropskega strukturnega in investicijskega sklada.

V okviru predmetnega javnega naročila naročnik naroča zgolj dela, vezana na Nadstandardni segment in Center za krepitev zdravja, ki je financiran s strani Občine Idrija. Za izvedbo del vezano na potresni segment statična sanacija pa ima naročnik že izbranega izvajalca del. Ponudnik, ki bo izbran v okviru predmetnega javnega naročila, mora celotno izvajanje del ves čas usklajevati z izbranim izvajalcem za potresni segment.

Več na portalu javnih naročil

Iskalnik