Skoči do osrednje vsebine

Novice, Obvestila

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Ponastavi
  • 27. srečanje inovacijske skupnosti: Odprti prostor

    Po zaključku pilotnega projekta Inovativen.si, nadaljujemo z aktivnostmi v okviru inovacijske skupnosti. V četrtek, 11. januarja 2024 namreč prirejamo že 27. srečanje inovacijske skupnosti. Z rednimi mesečnimi srečanji in aktualnimi tematikami bomo poskrbeli, da bo skupnost rastla in živela še naprej.

  • Novičke Kakovost in inovativnost (6-7/2023)

    Objavljamo novo izdajo novičk s področja kakovosti in inovativnosti. Ponovno sta skupaj izšli dve številki, ki sta zadnji izdaji v letošnjem letu. Vabljeni k branju navdihujočih zgodb, ki jih pišejo sodelavci projektov v Sektorju za kakovost predpisov in javne uprave, na Ministrstvu za javno upravo.

  • 26. srečanje inovacijske skupnosti: Uporaba generativnih modelov s poudarkom na ChatGPT

    Napovedujemo 26. srečanje inovacijske skupnosti, na katerem bomo gostili predavatelja z Instituta "Jožef Stefan", ki nam bo predstavil generativne modele in njihovo delovanje, na primeru ChatGPT. Pridružite se nam v četrtek, 16. 11. 2023, ob 13.00, na on-line predavanju.

  • 25. srečanje inovacijske skupnosti: zgodba izmenjave v okviru programa Partnerstvo za spremembe

    Napovedujemo 25. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo v petek, 10. novembra 2023, od 13:00 do 14:30. Na tokratnem srečanju bomo predstavili izkušnjo treh zaposlenih z izmenjavo v okviru Partnerstva za spremembe, tekom katere se je razvijal tudi eVodnik za ozelenitev visokega šolstva. Vabljeni, da se nam pridružite na on-line srečanju.

  • Slovesni zaključek treh projektov MJU: Inovativen.si, Stop Birokraciji in Kakovost

    Na slovesnem zaključnem srečanju ustvarjalcev in uporabnikov treh projektov, ki se letos zaključujejo na Ministrstvu za javno upravo: Inovativen.si, Stop Birokraciji in Uvajanje sistemov vodenja kakovosti v organe javne uprave smo se ozirali na skupaj prehojeno pot, dosežene rezultate, pogledali pa smo tudi v prihodnost.

  • Novičke Kakovost in inovativnost (4-5/2023)

    Danes sta hkrati izšli 4. in 5. številka novičk v letu 2023 s področja kakovosti in inovativnosti v javnem sektorju. Vabljeni k branju zanimivih prispevkov.

  • Pozitivni september - jesen v znamenju psihološke varnosti in kreativnosti

    V ekipi projekta Inovativen.si v jesen vstopamo z veliko mero optimizma in pozitivne energije. Konec avgusta namreč pričnemo s serijo brezplačnih predavanj pod skupnim imenom Pozitivni september.

  • 24. srečanje inovacijske skupnosti: Na poti do razogljičenja Slovenije

    Napovedujemo 24. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo v sredo, 12. julija 2023, od 13:00 do 14:30. Tokrat bomo predstavili strateški projekt Razogljičenje Slovenije z modelom sistemskega prehoda Deep Demonstration. Vabljeni, da se nam pridružite na poletnem on-line srečanju.

  • 23. srečanje inovacijske skupnosti: Predstavitev rezultatov izziva Persone in prototipiranje

    Napovedujemo 23. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 23. maja 2023 ob 13. uri. Tokrat bomo na primeru enega izmed izzivov, ki smo ga reševali na projektu Inovativen.si, pokazali kako je Statistični urad RS s pomočjo oblikovalskega mišljenja podrobneje spoznal svoje uporabnike in kako je to vplivalo na njihovo delo.

  • 22. srečanje inovacijske skupnosti: Ohranimo ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem

    Napovedujemo 22. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 11. maja 2023 ob 13. uri. Tokrat vas vabimo na predavanje z naslovom Poslovno-zasebno ravnovesje – kako se izogniti izgorelosti in ohraniti dobre osebne odnose. Z nami bo dr. Milan Krajnc, strokovnjak s področja psihoterapije ter avtor več knjig na temo vodenja in odnosov.

  • Novičke Kakovost in inovativnost (2-3/2023)

    V aprilu sta hkrati izšli 2. in 3. številka novičk v letu 2023 s področja kakovosti in inovativnosti v javnem sektorju. Vabljeni k branju zanimivih prispevkov.

  • 21. srečanje inovacijske skupnosti: Delavnica razgradnje strahu z Josejem Antoniom Moralesom

    Napovedujemo 21. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 16. marca 2023 ob 13. uri. Tokrat vas vabimo na delavnico za razgrajevanje strahu z Josejem Antoniom Moralesom. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

  • Partnerstvo za spremembe: vabilo organom javne uprave k sodelovanju pri izmenjavah zaposlenih

    V 9. krogu programa Partnerstvo za spremembe ponovno omogočamo zaposlenim, da se udeležijo »usposabljanj po meri« in se neposredno na terenu seznanijo z delovnimi procesi, uporabnimi rešitvami in načini razmišljanja tako v javni upravi kot v gospodarstvu. Vabimo vas, da se nam kot Partner za spremembe pridružite v izmenjavah zaposlenih.

  • 20. srečanje inovacijske skupnosti: Navdihujoče zgodbe in aktualni razpisi programa CERV

    Napovedujemo že 20. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo 27. februarja 2023 ob 13. uri. Tokrat bomo predstavili program Državljani, enakost, pravice in vrednote (CERV), ki si prizadeva krepiti družbo, za katero so značilni pluralizem, nediskriminacija, strpnost, pravičnost, solidarnost in enakost med spoloma.

  • Novičke Kakovost in inovativnost (1/2023)

    Izšla je prva številka novičk Kakovost in inovativnost v letu 2023. Tudi letos vas bomo redno razveseljevali z zanimivimi novicami z našega področja dela. Vabljeni k branju.

  • 19. srečanje inovacijske skupnosti: Dostopne informacije - zakaj in kako?

    Vabimo vas na 19. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo hkrati tudi prvo srečanje v letošnjem letu. S tokratno gostjo, Živo Jakšić Ivačič, bomo obravnavali tematiko dostopnosti informacij za vse skupine. Pridružite se nam 31. januarja 2023 ob 13. uri na on-line srečanju. Prijave so že odprte.

  • Napovedujemo: 18. srečanje inovacijske skupnosti

    Po krajšem premoru se zopet vračajo naša redna srečanja inovacijske skupnosti. V petek, 2. decembra 2022 bo namreč potekalo že 18. srečanje inovacijske skupnosti. Tokrat bomo skozi predstavitev enega izmed izzivov, ki smo ga reševali na projektu Inovativen.si, dokazali, da je agilnost mogoča tudi v javni upravi.

  • Novičke Kakovost in inovativnost (5-6/2022)

    Izšle so novembrske novičke s področja kakovosti in inovativnosti. Tokrat sta skupaj izšli 5. in 6. številka v letu 2022. Tudi tokrat izpostavljamo aktualne zadeve s področja inovativnosti, s fokusom na prihajajočem 18. srečanju inovacijske skupnosti.

  • Partnerstvo za spremembe vstopa v 9. krog s tremi novimi izzivi

    Začel se je 9. krog Partnerstva za spremembe, na katerem so bili izbrani trije novi izzivi platforme. Na dogodku so bili predstavljeni tudi izzivi 8. kroga, ki jim je že uspelo dokazati, da s sodelovanjem lahko pridemo do dobrih rezultatov in boljše družbe

  • Pridružite se nam na otvoritvi 9. kroga Partnerstva za spremembe

    Inovativen.si, Ministrstvo za javno upravo in AmCham Slovenija vas vljudno vabimo na združeni zaključno-uvodni dogodek Partnerstva za spremembe. Na dogodku bomo zaključili 8. krog in hkrati vstopili že v 9. krog Partnerstva za spremembe. Pridružite sem nam 9. novembra 2022 in nam pomagajte izbrati nove izzive!