Skoči do osrednje vsebine

Javni natečaj za podelitev 3. nacionalne nagrade za naj-leseno gradnjo 2020

Obveščamo vas, da je odprt javni natečaj za 3. nacionalno nagrado za naj-leseno gradnjo 2020.

Predmet odprtega javnega natečaja je nacionalno priznanje za odlično realizacijo lesene gradnje, za zgrajene objekte v preteklih 5 letih v naslednjih kategorijah:

  • stanovanjske stavbe,
  • javne stavbe,
  • poslovno-industrijski objekti ter
  • inženirski objekti in tehnične rešitve.

Prijavo lahko odda vsaka fizična ali pravna oseba, ki je kakorkoli sodelovala ali bila vključena v prijavljeni projekt, ki je predmet tega natečaja. V vsaki od navedenih kategorij je lahko podeljena tudi več kot ena nagrada.

Prijavitelj prijavi projekt z izpolnitvijo prijavnega obrazca, v katerem opredeli osnovne podatke o projektu ter tehnične karakteristike zgradbe vključno s kratkim opisom objekta, načrti in fotografijami.

Prijavni obrazec je na voljo le v elektronski obliki na spletnem naslovu podjetniškega sklada.

Prijavitelji lahko prijavijo projekt lesene gradnje do vključno 10. 7. 2020, do 24 ure.

Javni natečaj je pripravila javna agencija SPIRIT Slovenija, s sofinanciranjem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorata za lesarstvo. Namen natečaja je spodbuditi arhitekte, naročnike in izvajalce k uporabi lesa, ki je slovenski tradicionalni potencial in hkrati aktualen svetovni trend.

Več o natečaju si lahko preberete na spletnih straneh SPIRIT:

Za dodatne informacije v zvezi s pripravo prijav in vsebino natečajne dokumentacije pa lahko pišete na e-naslov: les@spiritslovenia.si.

Vabljeni k prijavi!

Iskalnik