Skoči do osrednje vsebine

Od 1. junija Upravna enota Maribor in Mestna občina Maribor spet z odprtimi vrati

Od ponedeljka, 1. junija, po preklicu epidemije koronavirusne bolezni, vstop v uradne prostore Upravne enote Maribor in Mestne občine Maribor v času uradnih ur, ne bo več omejen.

Kljub preklicu epidemije nevarnost okužbe z virusom Covid 19 še vedno ostaja, zaradi česar naprošamo vse zunanje obiskovalce, da se pred vstopom v uradne prostore predhodno naročijo.

Naročanje se je sicer v obdobju epidemije izkazalo kot zelo učinkovito, saj je delo v glavnem potekalo tekoče. Takšna organizacija dela je bila dobro sprejeta tudi med strankami in jo bo Upravna enota Maribor obdržala. Uporabnike zato prosimo, da se, v izogib daljšemu čakanju, za urejanje zadev na upravni enoti še naprej naročajo na številko (02) 2208 350 ali elektronski naslov ue.maribor@gov.si.

Mestna občina Maribor pa bo – z izjemo vložišča v pritličju stavbe – stranke še vedno sprejemala samo po vnaprejšnjem dogovoru oziroma z naročanjem na številki (02) 2201 000 ali po elektronski pošti mestna.obcina@maribor.si. Na občini je sicer bistveno manj fizičnega poslovanja s strankami kot na upravni enoti, zato pričakujejo, da bo ta utečeni način dela še naprej ustrezen.

Ker tudi po preklicu epidemije ostaja tveganje za prenos okužbe, uporabnike naprošamo, da ob obisku uradnih prostorov še naprej upoštevajo osnovne varnostne ukrepe ter uporabo zaščitnih sredstev: higiena in razkuževanje rok, higiena kašlja, varnostna razdalja do drugih. S pomočjo varnostne službe bomo tudi skrbeli, da se v prostorih upravne enote ne bo zadrževalo preveč ljudi hkrati, zato stranke prosimo za razumevanje in potrpljenje v primeru, da bodo morale nekoliko počakati za vstop v objekt.

Iskalnik