Skoči do osrednje vsebine

Popolna zapora regionalne ceste v Sneberjah v času od 06.08. do 30.11.2019

Zaradi gradnje meteorne kanalizacije v Sneberjah bo vzpostavljena popolna zapora regionalne ceste R3-644/1356, Lj (Šmartinska)–Šentjakob.

Investitor gradnje meteorne kanalizacije je Mestna občina Ljubljana.

V času popolne zapore bo voden obvoz in sicer:

  • iz smeri Šmartinska cesta v smeri razcepa Zadobrova in Lj. Sneberje. Vozila bodo lahko zapustila AC na priključku Lj.–Sneberje ali Lj.–Šentjakob
  • iz smeri Lj. Sneberje v smeri razcepa Zadobrova in Lj.–Nove Jarše na priključek Lj.-Nove Jarše.

V času vodenja navedenega obvoza uporaba vinjet ne bo obvezna in sicer v smeri Maribora na odseku priključek Lj.–Nove Jarše–razcep Zadobrova–priključek Lj. Šentjakob ter v smeri Ljubljane na odseku priključek Lj.–Sneberje–razcep Zadobrova–Lj.–Nove Jarše.

Zapora bo postavljena v terminu od 06.08. do 30.11.2019

V času popolne zapore bosta LPP liniji 12 in 12D začasno preusmerjeni in sicer:

  • v smeri Vevče oz. Podgorica (Dragomelj): Šmartinska cesta, Bratislavska cesta, Ljubljanska severna obvoznica, izvoz Ljubljana Sneberje, Zadobrovska oz. Šmartinska cesta in naprej po redni trasi
  • v smeri Bežigrad: Šmartinska cesta (Šentjakob), Ljubljanska severna obvoznica, izvoz Nove Jarše, Šmartinska cesta in naprej po redni trasi.

Zaradi popolne zapore in obvozne trase za liniji LPP bodo začasno ukinjena LPP postajališča in sicer: Hrastje, Sneberje in Trbeže, vsa v obe smeri.

Zaradi vodenja obvoza po obvoznici bodo na linijah 12 in 12D vozili prilagojeni avtobusi.

Iskalnik