Skoči do osrednje vsebine

Smo Slovenci ponosni na svojo državo in svoje dosežke? Zdi se, da si zelo težko priznamo, da smo na določenem področju dobri ali celo najboljši. Zato skozi nagradno igro »I feel sLOVEnia« s pomočjo dejstev, ambasadorjev in fotografij dokazujemo, da smo na Slovenijo resnično lahko ponosni.

Sodelovanje v nagradni igri

Nagradna igra poteka na našem Instagram profilu slovenia. Sodelovanje je čisto preprosto in je sestavljeno iz treh korakov.

  1. Sledi profilu slovenia
  2. Objavi fotografijo s ključnikom #ifeelsLOVEnia in #ponos.
  3. Na fotografiji označi profil slovenia

In nagrada?

Polet na Triglav (no, na Kredarico) s helikopterjem Slovenske vojske.

Nagradna igra poteka od 2. septembra do 6. oktobra 2019, zato imaš več kot dovolj časa, da razmisliš, zakaj si ponosen na Slovenijo in naše dosežke in sodeluješ v nagradni igri. Še prej pa le preberi pravila sodelovanja.

Na kaj smo Slovenci ponosni?

Brez dvoma na dosežke naših športnikov in športnic. Številni vrhunski športniki, ki nas s svojimi dosežki delajo prepoznavne in ponosne, so zaposleni v Slovenski vojski. Zato se nam bodo tudi oni pridružili na poletu in pojasnili, kaj njim pomeni ponos in kako čutijo Slovenijo.

Prepričani smo, da si tudi ti ponosen na Slovenijo in naše dosežke. Na primer na slovenske znanstvenike, ki premikajo meje v znanstvenem svetu, na našo čisto pitno vodo ali morda na tradicijo, povezano s hrano. Poišči svoje občutke ponosna in jih na Instagramu deli z nami. Morda boš ravno ti tisti, ki bo skupaj s Slovensko vojsko poletel na Triglav. In o tej izkušnji še nekaj časa ponosno pripovedoval svojim prijateljem.