Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

V Sektorju za razvoj elektronskih storitev skrbimo za razvoj, delovanje in uporabo e-storitev ter storitev za spodbujanje e-vključenosti in e-sodelovanja.

Zagotavljamo razvoj in upravljanje državnih portalov za elektronske storitve za državljane in podjetja (portal eUprava, portal SPOT/eVEM) kot centralnih informacijskih platform ter sodelovanje z uredniki in uporabniki. Spodbujamo razvoj digitalnih rešitev za boljšo uporabniško izkušnjo.

Vodimo različne razvojne dejavnosti s področja digitalizacije storitev in postopkov ter sodelujemo pri njih, vključno z medresorskimi, čezmejnimi in mednarodnimi projekti.

Projekti

  • Projekt prenove in optimizacije spletnih mest organov državne uprave bo omogočil enotno organiziran in brezhibno delujoč spletni servis državne uprave, ki bo uporabnikom prek enega mesta nudil enostaven in hiter dostop do celostnih, posodobljenih in verodostojnih predstavitvenih informacij o državi, postopkih v zvezi z državo ter do enostavno izvedljivih e-storitev državne uprave.

  • eUprava

    V teku

    eUprava = Smer prava
    Ali ste vedeli, da lahko na eUpravi spremenite naslov vašega prebivališča? Ali ste vedeli, da lahko prav tam tudi podaljšate vaše prometno dovoljenje? Ali pa vpogledate v vaše osebne podatke, ki so shranjeni v državnih evidencah. In vse to brez čakanja v vrsti!