GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Mesec znanosti

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport že četrto jesen pripravlja niz dogodkov, povezanih s predstavitvijo, delom, uspehi in promocijo slovenske znanosti in raziskovanja pod dežnikom Mesec znanosti.

  Ljubljana, Maribor, Ženeva, Milano
 • Vabilo podjetjem in raziskovalnim inštitucijam za udeležbo v gospodarski delegaciji na Norveško

  Predstavnike slovenskih podjetij in raziskovalnih institucij vljudno vabimo na znanstveno-poslovno konferenco, ki jo v Oslu organiziramo v sodelovanju z multidisciplinarnim, raziskovalnim inštitutom SINTEF, ob priložnosti državniškega obiska predsednika Republike Slovenije, Boruta Pahorja, 6. in 7. novembra 2019, na Norveškem.

 • Posvet o Mednarodnem raziskovalnem centru za umetno inteligenco pod okriljem UNESCO (IRCAI)

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v petek, 25. oktobra 2019, organizira posvet o postavitvi in vlogi Mednarodnega raziskovalnega centra za umetno inteligenco pod okriljem UNESCO (IRCAI).

 • Minister Boštjan Poklukar na delovnem srečanju v Republiki Srbiji

  21. oktober 2019
  Dvostransko srečanje ministrov za notranje zadeve Republike Slovenije in Republike Srbije Boštjana Poklukarja in Nebojše Stefanovića, ki bo potekalo v Beogradu.

  22. oktober 2019
  Ministra si bosta ogledala tudi skupne patrulje slovenskih in srbskih policistov na mejnem prehodu Preševo.

  Beograd in Preševo, Republika Srbija
 • Dnevi Olimpijskega komiteja Slovenije Slovenije - Združenja športnih zvez

  V Grand hotelu Bernardin v Portorožu bo med 21. - 23. oktobrom potekal tradicionalen projekt Olimpijskega komiteja Slovenije Slovenije - Združenja športnih zvez. V ponedeljek, 21. oktobra, ob 9. uri se bo dogodka udeležil tudi minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo.

 • Informativna delavnica o novem Skladu za inovacije

  Državni sekretar Marko Maver bo nagovoril udeležence Informativne delavnice o novem Skladu za inovacije, ki jo organizirajo Ministrstvo za okolje in prostor ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Evropsko komisijo. Sklad je ključen ukrep EU za podporo inovacijam na področju nizkoogljičnih tehnologij, ki se financira iz prodaje emisijskih kuponov.

  Velika dvorana, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova cesta 16, Ljubljana
 • Informativna delavnica o novem Skladu za inovacije

  Ministrstvo za okolje in prostor in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Evropsko komisijo organizirata informativno delavnico o novem Skladu za inovacije, ki je ključni ukrep Evropske unije za podporo inovacijam na področju nizkoogljičnih tehnologij, ki se financira iz prodaje emisijskih kuponov.

  Velika dvorana
  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport
  Masarykova cesta 16, Ljubljana
 • Briefing za novinarje v zvezi s problematiko odlagališč v Sloveniji

  Na Ministrstvu za okolje in prostor (MOP) bo generalna direktorica Direktorata za okolje mag. Tanja Bolte na briefingu za novinarje predstavila problematiko urejanja in zapiranja odlagališč v Sloveniji in posledice morebitne ne ureditve tega področja.  MOP, Dunajska 48
 • Orkester Slovenske vojske v hommage Queenom

  V Cankarjevem domu bo koncert Orkestra Slovenske vojske in Omarja Naberja »Queen – It's a kind of magic«. Koncerta se bo udeležil tudi minister za obrambo Karl Erjavec.

 • Dan odprtih vrat za srednje šole, 22. 10. 2019, Ljubljana in 24. 10. 2019, Celje

  VABILO na Dan odprtih vrat za srednje šole v Ljubljani in Celju

  Ljubljana in Celje