Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Mesec znanosti 2020

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport letos že peto jesen zapored organizira niz dogodkov, povezanih s predstavitvijo, delom, uspehi in promocijo slovenske znanosti in raziskovanja. Mesec znanosti se bo tudi v 2020 raztezal od oktobra do konca decembra.

 • Forum »Innovative Medicines Initiative (IMI) Stakeholder Forum 2020«

  Na forumu, ki naslavlja temo 'Broader horizons: growing Europe’s health partnership, bo obravnavan pregled dosežkov razpisov IMI2 in raziskane možnosti glede nadaljevanja in preoblikovanja partnerstva v okviru Obzorja Evropa.

 • Podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti

  Republika Slovenija Zoisove nagrade pod tem imenom podeljuje že vse do leta 1997 za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti. Odbor Republike Slovenije za podelitev nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstveno-raziskovalni in razvojni dejavnosti vsako leto podeli največ 15 nagrad in priznanj.

  Cankarjev dom, hibridni dogodek (TBC)
 • Spletni seminar Evropskega raziskovalnega sveta – ERC

  V okviru nacionalnega dogodka ob zagonu programa Obzorje Evropa bomo v sodelovanju s predstavniki Evropskega raziskovalnega sveta (ERC) organizirali tudi informativni spletni seminar za raziskovalke in raziskovalce, potencialne prijavitelje ERC projektov.

  Brdo pri Kranju (TBC), hibridni dogodek
 • Nacionalni dogodek Obzorje Evropa

  Nacionalni dogodek bo potekal ob zagonu novega, devetega programa EU za področje raziskav in inovacij, Obzorje Evropa. Uvodoma bomo predstavili novo strukturo in posebnosti programa Obzorje Evrope ter skupne horizontalne značilnosti, cilje in pričakovane rezultate. Predstavljena bo tudi osnovna struktura in organizacija delovanja podporne mreže Nacionalnih kontaktnih oseb.

  Brdo pri Kranju (TBC) - hibridni dogodek
 • 5. Simpozij slovenskih raziskovalcev v tujini

  Mesec znanosti 2020 bomo zaključili s 5. Simpozijem slovenskih raziskovalcev v tujini, ki ga tudi leto soorganiziramo z društvom VTIS. Tokratni simpozij bo potekal dva dni (21. in 22. december 2020) in bo organiziran kot spletni dogodek z uporabo različnih spletnih platform in orodij, zato verjamemo, da bomo na takšen način omogočili aktivno sodelovanje še večjemu številu slovenskih raziskovalk in raziskovalcev iz tujine.

Iskalnik