Skoči do osrednje vsebine

Dan odprtih vrat Agencije za okolje

do
Vojkova 1b, Ljubljana
Vabljeni, da v soboto, 3. junija 2023, obiščete Agencijo za okolje.

Na obisku se boste seznanili, kako Agencija spremlja stanje okolja, kako poteka delo za objavo napovedi in opozoril ter kako vam naše informacije lahko koristijo.

Zato vas vabimo, da nas obiščete v soboto, 3. junija 2023, na Vojkovi 1b v Ljubljani.

Z vodenimi ogledi bomo začeli ob 8.00, 9.45 in 11.30.

Prijavite se lahko na elektronski naslov pr.arso@gov.si, ali na telefonsko številko 01/478 40 27. Parkirati bo možno na dvorišču.

Predstavitve bodo informativne narave. To pomeni, da bomo podali poljuden prikaz področij, ki jih obravnavamo. Z veseljem pa bomo zagotovili kontakte kolegov, ki bodo na razpolago za obširnejša, natančnejša in osebna pojasnila.

Na Agenciji za okolje ponujamo informacije o okolju, s katerimi si lahko prebivalci Slovenije, pa tudi ustanove, pomagajo pri odločanju v različnih okoliščinah, pa naj gre za izlet, kmetovanje, poplave, onesnažen zrak, varnost letenja, energetiko ali za alergijsko občutljivost.

Z napovedmi vremena, onesnaženosti zraka, opozarjanjem pred poplavami, snežnimi plazovi in sušo ter z bioprognozo prispevamo k zmanjševanju naravne ogroženosti ljudi in njihovega premoženja.

Vabljeni.

Vaše elektronske naslove in telefonske številke bomo uporabili za lažjo organizacijo obiska. Hranili jih bomo do konca dogodka.

Zahodno pročelje stavbe Agencije. Laboratorijski prizidek

Agencija za okolje - laboratorijski prizidek | Avtor: Agencija za okolje